Hír Interjú Kritika Riport

2013. szeptember 06. 19:15, vanyaneni

Eszenyi harca döntetlenre áll

Nem mertek egyértelműen dönteni a szakmai bizottság tagjai a Vígszínház új igazgatójáról. Az Operett simább ügy lesz.

eszenyi.jpg

Tegnap meghallgatták a szakmai bizottságok a budapesti Vígszínház és az Operettszínház vezetésére jelentkezőket, mára – a szinhaz.hu jóvoltából – kiderültek a pontszámok is. A Vígszínház esetében 3-3 szavazatot kapott Eszenyi Enikő jelenlegi igazgató és Balázs Péter, a szolnoki Szigligeti Színház vezetője. Ketten nemmel szavaztak Eszenyire, ketten tartózkodtak a szolnoki direktor esetében. A bizottságban a szakma képviselői mellett önkormányzati és minisztériumi képviselők is szavazhattak.

Az Operettszínház esetében nyugodtabban aludhat a regnáló direktor, Kerényi Miklós Gábor öt, míg ellenfelei (Bozsó József és Nagy Viktor) egy-egy szavazatot kaptak, Tokody Ilona pályázatát nem támogatta senki.

Mindkét esetben a Fővárosi Közgyűlés dönt, mérlegelve a bizottságok álláspontját.

A bejegyzés trackback címe:

https://vanyabacsi.blog.hu/api/trackback/id/tr25498459

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kommentek

süti beállítások módosítása