Hír Interjú Kritika Riport

2014. március 11. 14:17, madainyer

Megvan a Mamma Mia szereposztása

Kiosztották a szerepeket az Mamma Mia budapesti produkciójában. A Szirtes Tamás által rendezett musical nyáron hét előadásban a Szegedi Szabadtéri Játékokon lesz látható, ősztől pedig a Madách Színház repertoárján foglalja el a helyét.

02
Stohl András
Fotó: Huszti István

Donna Sheridant, a filmben Meryl Streep szerepét hármas váltásban Gallusz Nikolett, Koós Réka és Kováts Kriszta kapta. A három lehetséges apa közül Sam Carmichael (a filmben Pierce Brosnan) figuráját Nagy Balázs, Sasvári Sándor és Stohl András játssza felváltva. Bill Austin szerepében Hajdú Steve és Szerednyey Béla, míg Harry Brightként Molnár László és Weil Róbert lesz látható a Madách Színház színpadán és a nyári szegedi előadásokon. Donna barátnőit Détár Enikő és Ladinek Judit (Tanya), valamint Balogh Anna és Sáfár Mónika (Rosie) jásszák majd. A házasulandó fiatal lány alakja, Sophie Muri Enikő és Simon Boglárka tolmácsolásában elevenedik meg, míg a vőlegényt, Sky-t Kiss Ernő Zsolt és Sánta László játsszák.

madách színház

A bejegyzés trackback címe:

https://vanyabacsi.blog.hu/api/trackback/id/tr45854101

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kommentek

süti beállítások módosítása