Hír Interjú Kritika Riport

2013. június 24. 19:20, madainyer

A Vígszínházban folytatódhat a Mephisto

A Nemzeti Színházban ugyan véget ért, de a Vígszínházban folytatódhat Alföldi rendezése. Stohl Höfgen maradhat.

meph_1.jpg

Információink szerint ősztől a Vígszínházban folytatódik a Mephisto. Alföldi Róbert utolsó rendezése a Nemzeti Színházban komoly szakmai és politikai visszhangot váltott ki, de a közönség mindössze tíz alkalommal láthatta, mert az évad véget ért, az új vezetés pedig nem tartja repertoáron a Klaus Mann regénye alapján készült előadást.

Mivel az Mephistoban játszó színészek részben más társulatokhoz szerződnek, részben a Nemzetiben maradnak, az egyeztetés nem lesz egyszerű, ezért a kisebb szerepekben néhány változás lehetséges. De a főszereplő Stohl András (interjúnk vele) mellett Hevér Gábor is a Vígszínház tagjaként léphet színpadra a még ki nem futott előadásban.

Az utóbbi hetekben több tízezer forintért cseréltek gazdát az internetes árverési oldalakon a Mephisto-jegyek, az utolsó nemzetis előadáson pedig húsz percig tartott a vastaps. Kritikánk az előadásról itt.

Fotó: magyarnarancs.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://vanyabacsi.blog.hu/api/trackback/id/tr905376236

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kommentek

süti beállítások módosítása