Hír Interjú Kritika Riport

2013. május 13. 11:48, madainyer

Kulka a Katonához szerződik

kulkaj.jpgA 2013-2014-es évadra a Katona József Színházhoz szerződik Kulka János - tudta meg a 7ora7.hu. A Ványa bácsi blog információi szerint vendégként egy operettben is látható lesz.

Kulka János a Nemzeti Színház igazgatói pályázatának eredményhirdetése után jelentette be, hogy Alföldi Róbert távozása után nincsen maradása eddigi munkahelyén. A Kossuth-díjas színész vendégként Ibsen: A nép ellensége című darabjában április óta már együtt dolgozik a Katona József Színház társulatával, de szeptembertől erre több alkalma is lesz, mivel elfogadta Máté Gábor igazgató ajánlatát. Emellett továbbra is látható lesz a Belvárosi Színházban, illetve blogunk információi szerint a Csókos asszony felújításában a Budapesti Operettszínház társulatával lép színpadra. Talán nem vállalunk nagy kockázatot, amikor arra tippelünk, hogy Tarpataky báróként ölt magára frakkot Zerkovitz Béla operettjében.

A nép ellenségéről rövidesen kritikát közlünk itt, a Ványa bácsi blogon.

Fotó: Katona József Színház

A bejegyzés trackback címe:

https://vanyabacsi.blog.hu/api/trackback/id/tr75298028

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kommentek

süti beállítások módosítása