Hír Interjú Kritika Riport

2013. október 03. 01:25, madainyer

Jude Law lesz a király

A James Bond-filmek Q-ja, Harry Potter filmbéli haverja és Darth Vader hangja is feltűnik a 2013-14-es színházi évadban Londonban. Ha van kedve, ideje és pénze, nézze meg őket. Ha nincs, attól még elolvashatja ezt.

Nemrég a New York-i Broadway várható sztárjelenéseit vettük számba, ideje, hogy szétnézzünk, milyen hírességeket lehet a színpadon látni a most induló évadban Londonban, a West Enden. Természetesen tisztában vagyunk vele, hogy posztunk nem szolgál ki tömegigényeket. Azt majd legközelebb.

judelaw.jpg

Jude Law királydrámában lép fel.

Az V. Henrik című királydrámában játszik a sikeres hollywoodi karriert is befutó angol színész, Jude Law. A 40 éves színészre a főszerepet osztották, és hogy milyen lesz benne, azt megnézheti, aki jegyet vált a Noel Coward Theaterbe, ahol az úgynevezett preview előadások után december 3-án tartanak hivatalos bemutatót.

vr.jpg

Vanessa Redgrave 55 éve játszik a West Enden

A 76 éves Oscar-díjas angol színésznő, Vanessa Redgrave egy másik Shakespeare-műben, a Sok hűhó semmiért című komédiában játssza majd Beatrice-t. Partnere (Benedetto) a 82 éves James Earl Jones lesz, akit a Star Wars-rajongók Darth Vader hangjaként ismerhetnek, feltéve, hogy nem magyar szinkronnal látták a filmeposzt.  Mindenképp érdekesnek tűnik az Old Vic Theater bemutatója, hiszen ilyen korú művészekre ritkán osztják az egymást kínzó szerelmespár szerepeit. A bemutatót szeptember 19-én már meg is tartották, és november 23-ig szinte folyamatosan műsoron lesz. Érdekes megjegyezni, hogy Redgrave első bemutatkozása a Westenden 1958-ban, éppen 55 évvel ezelőtt történt.

rupertgrint.jpg

Sztárparádéban komédiázik Rupert Grint

A Harry Potter-filmek vöröshajú Ron Weasley-je, Rupert Grint az egyik főszereplője a november 13-án a Harold Pinter Theaterben bemutatandó Mojo című vígjátéknak. Az 50-es évek Sohojába játszódó komédiában partnere lesz a Downton Abbey nézőinek nem ismeretlen Brendan Coyle, aki Bates, az inast játssza a Magyarországon is kedvelt sorozatban. Szintén játszik a darabban Ben Whishaw, aki a Parfüm: Egy gyilkos története című film sorozatgyilkosát, Jean-Baptiste Grenouille-t alakította, a Skyfall című Bond-filmben pedig ő Q, a kütyüszakértő.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://vanyabacsi.blog.hu/api/trackback/id/tr45548516

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kommentek

süti beállítások módosítása